ЩоденнийСтиль – без глянцю і перебільшень
У мене все почалося з того, що я раптово зрозуміла, що старі костюми або стали незручними, або морально застаріли, а життя при цьому не стало простішим чи спокійнішим. Робота, поїздки, зустрічі, іноді просто бажання виглядати зібрано навіть у звичайний день змусили мене переглянути підхід до одягу.
3 näyttökertaa

У мене дуже схожий шлях, бо колись я теж купувала костюми більше очима, ніж головою, і потім вони просто висіли в шафі. З часом я зрозуміла, що для мене одяг — це не подія, а інструмент для життя, і якщо в ньому незручно, то навіть найкращий вигляд не рятує. Особливо це стосується костюмів, бо їх носиш довше й у різних ситуаціях. Я почала більше звертати увагу на тканини, щоб вони були приємні до тіла і не вимагали постійного поправляння, і на крій, щоб не сковував рухи. У повсякденному виборі мені дуже зайшли трикотажні жіночі костюми, бо вони дають відчуття свободи, але при цьому виглядають зібрано. Я використовую такі варіанти для роботи з дому, зустрічей, поїздок і навіть коротких подорожей, бо це реально зручно. З досвіду пораджу не гнатися за складними деталями, бо прості моделі довше залишаються актуальними і легше комбінуються з іншим одягом. Також варто дивитися на сезонність: легкі комплекти зручні влітку, а утеплені — справжній порятунок у міжсезоння, коли погода міняється щодня. Я ще помітила, що костюми з нейтральною палітрою носяться значно частіше, бо не прив’язані до настрою. Для мене такий одяг став компромісом між комфортом і бажанням виглядати охайно без зайвих зусиль.