Jak firmy awaryjnie otwierające auta chronią drzwi i lakier?
Szczerze mówiąc, temat mnie zaciekawił po ostatniej przygodzie. Zostawiłem kluczyki w środku auta na parkingu pod sklepem, klasyka. Najbardziej stresowało mnie nie to, że nie mogę wsiąść, tylko czy ktoś, kto pomoże, nie porysuje drzwi albo nie uszkodzi uszczelek. Auto nowe, lakier w idealnym stanie i aż mnie ścisnęło w żołądku na myśl, że po otwarciu zostaną ślady. Widziałem już różne historie, gdzie ludzie próbowali sami coś podważać i kończyło się to źle. Jak to w praktyce wygląda u firm, które robią to zawodowo? Skąd pewność, że wszystko zostanie nienaruszone?
3 näyttökertaa

Czytając wasze wpisy, przypomniałem sobie, jak często takie sytuacje zdarzają się zupełnie przypadkiem i zwykle w najmniej odpowiednim momencie. Sam nie miałem jeszcze potrzeby wzywać kogoś do otwierania auta, ale widzę, że technologia w samochodach idzie do przodu i coraz trudniej poradzić sobie samemu bez ryzyka szkód. Fajnie, że na forum pojawiają się takie tematy, bo przynajmniej człowiek wie, na co zwrócić uwagę i czego unikać, nawet jeśli tylko czyta z ciekawości.