top of page

The Science & Art of Sports Bra Design

Public·73 members

Let do ivice živaca – priče sa Aviator

Meni je sve krenulo skroz slučajno, bleja s društvom, neko pusti telefon i krene avion da leti, ja gledam i mislim šta je sad ovo, deluje glupo jednostavno.

5 Views
th bes
th bes
yesterday

Imao sam skoro identičan početak, samo što sam ja odmah krenuo previše samouvereno i mislio da ću provaliti neki redosled. Naravno da to ne funkcioniše, avion nekad padne odmah, nekad ide nenormalno visoko i tu nema pravila. Ono što sam ja vremenom uveo jeste jasna granica koliko igram dnevno i koliko sam spreman da izgubim, jer bez toga se lako sklizne u haos. Kad sam hteo da se podsetim detalja oko opcija, tipa automatski izlaz, dva uloga u istoj rundi i slično, koristio sam aviator in 1xbet jer mi je tamo sve objašnjeno jednostavno, bez komplikovanja, bukvalno kao podsetnik pre igre. Iz ličnog iskustva, najbolja stvar je ne juriti osvetu nakon gubitka, jer tada najčešće sledi još veći minus. Nekad samo iskuliram par rundi, gledam kako se drugi snalaze, i tek onda ubacim. Takođe, ne verujem pričama o “sigurnim strategijama”, jer sam video ljude kako gube isto kao i ja kad se previše oslone na to. Najviše mi je pomoglo da igru shvatim kao zabavu, a ne kao način da nešto dokazujem ili nadoknađujem, jer tada pritisak nestane i odluke su mirnije, što dugoročno pravi ogromnu razliku.

bottom of page